вторник, 20 февруари 2018

Вести

Мицкоски: Имаме какафонија од Заев, за името, прво подржуваат референдум, па се премислуваат, лиферуваат со разни црвени линии

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за ТВ 24 ја коментираше какафонијата која се случува во јавноста во однос...