понеделник, 19 февруари 2018

Вести

Агенцијата за планирање на просторот ќе потроши 13.000 евра за авионски билети за службени патувања и хотелско сместување

На официјалната страна на страната на јавни набавки стои оглас објавен од страна на Агенцијата за просторно планирање. Имено,...