четврток, 15 февруари 2018

Вести

Зиков: Судот им нареди на СЈО да ни ги достават преслушкуваните разговори и СМС пораки, но откако СЈО не го испочитува, судот си го отповика решението

Адвокатот на одбраната за обвинението „ТНТ“ Стерјо Зиков, во кој обвинети се поранешниот лидер на ВМРО-ДПМНЕ...