понеделник, 12 февруари 2018

Вести

Куманово и Струмица вечерва се убедливо најзагадените градови, Заев и СДСМ со децении лажеа дека ќе го решат проблемот со загадувањето

Куманово и Струмица вечерва се убедливо најзагадените градови во Македонија. Зоран Заев и СДСМ со децении лажеа...
Вести

Мицкоски на средба со Пленковиќ: Македонија има капацитети, а ВМРО-ДПМНЕ енергија за големи работи за нашите граѓани и за нашата држава

Одлична и пријателска средба со хрватскиот премиер и лидер на ХДЗ Пленковиќ. Потврдено пријателството и заемната...