недела, 11 февруари 2018

Вести

Поранешниот директор на Драмски, Вељановски до притворениот Владо Јовановски: „Брату, овој пат ти ја плаќаш сметката“!

Не престанува поддршката на колегите, блиските и македонската јавност воопшто- на социјалните мрежи, за притворениот...
Вести

Василевски: Наместо Шилегов да дава 5 милиони евра за дислокација на галии, нека даде 4 милиони на Аеродром за нови градинки и средно училиште

„Во програмата на ВМРО-ДПМНЕ беше планирано да се изгради ново средно училиште во општина Аеродром и дополнително...