сабота, 10 февруари 2018

Живот и стил

Кога го отворивме гробот на Исус инструментите престанаа да работат: Што се случило при отворањето на светиот гроб после 7 века?

Антонија Марополо, хемиски инженер од Национален технички универзитет во Атина, во ексклузивно интервју за дневниот...