четврток, 8 февруари 2018

Живот и стил

Правеле фотосесија пред да замине во војска: Жената му ја соопшти најубавата вест, а потоа следуваше бура на емоции (ФОТО)

Овој брачен пар очајно посакувал бебе. Нивната среќа била неизмерна кога Линдзи забременила во февруари минатата...