среда, 7 февруари 2018

Вести

Струмица вечерва се гуши во канцероген смог како најзагаден град, нема ништо од гасификацијата на Заев

Струмица вечерва е најзагаден град во Македонија. Струмичани дишат загаден воздух и се гушат во канцероген смог. Екс-градоначалникот...