вторник, 6 февруари 2018

Вести

„Дали Заев е подготвен и за отстапки во промена на уставот, јазикот, националноста и меѓународните кодови на Република Македонија?“

Премиерот Зоран Заев кажа дека тој е подготвен за име со географска одредница, но за да употреби прво лице множина,...