недела, 4 февруари 2018

Вести

Мицкоски: На состаноците во Брисел лобиравме за Македонија, засега од Владата имаме само слово на хартија без суштински реформи

Како опозиција треба да придонесеме во овој процес за негово интензивирање и што поинтезивно приближување на...