сабота, 3 февруари 2018

Вести

Се огласи министерството за здравство, кривична пријава за насилство против таткото кој обелодени дека му го нема бебето

Откако родители обелоденија дека нивното бебе е загубено и никој не им дава да го видат, се огласи и Министерството...
Вести

НОВ СКАНДАЛ ЈА ТРЕСЕ СКОПСКА ГИНЕКОЛОГИЈА: Родители обвинуваат дека им го нема бебето и дека биле малтретирани од пијан вработен

Драма во клиниката за гинекологија. Родителите обвинуваат дека им го нема бебето, а од клиниката повеќе часа не...