петок, 2 февруари 2018

Живот и стил

Фотографија од 1992-ра година: „Сопругот ми порача дека ова е последната ноќ која ќе ја дочекам жива, а еве каде сум денес“ (ФОТО)

„На 1-ви февруари 1992-ра година бегав од насилен брак. Оваа слика беше создадена ноќта пред да избегам. Не знам како...