четврток, 1 февруари 2018

Скопје

Советниците на ВМРО-ДПМНЕ во Гази Баба со осуда за вечерашниот инцидент во Сингелиќ, ќе бараат зголемување на патролите за поголема безбедност на граѓаните

Советничката група на ВМРО-ДПНЕ во Општина Гази Баба по денешниот инцидент кој се случи во населбата Сингелиќ,...