јануари 2018

Вести

„Несомнено“ открива скандал во министерство за одбрана: Назначи ли Шекеринска началник на Воено разузнавање кој нема безбедносен сертификат?

Министерката за одбрана Радмила Шеќеринска назначила за прв човек на военото разузнавање лице за кое има сомнеж...