среда, 31 јануари 2018

Занимливости

Ова е најстариот хотел на светот: Отворен е пред 1.300 години, бил преноќиште на самураите, а го воделе дури 46 генерации (ВИДЕО)

Судејќи по новите трендови се поголема е побарувачката за единствено сместување. Статистиките на „Airbnb“ покажуваат...