вторник, 30 јануари 2018

Вести

Николоски: Секоја интеграција во ЕУ мора да е проследена со сериозни преговори, но и со зачување на македонскиот национален идентитет

Висока партиска делегација предводена од претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски беше во дводневна посета...