понеделник, 29 јануари 2018

Вести

Каракамишева: Нашето име е многу повеќе од Устав и тековна политика, со ова исконско чувство никој не може да си игра мајтап, никој нема право да го менува

Фејсбук статус на професорката Татјана Каракамишева Јовановска Мини анализа за вестите на Алфа ТВ за случувањата...