недела, 28 јануари 2018

Вести

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ се должни да одговорат кому му сметаат и кој ги фрли амандманите поднесени за неуставниот закон за двојазичност

Aмандмани поднесени на законот за двојазичност беа расфрлани околу Собранието. Тоа е факт кој го виде целокупната...