сабота, 27 јануари 2018

Вести

Ѓорѓиевски: Законот за двојазичност кој СДСМ насилно го турка е штетен за државата, ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе амандмани за усогласување на Законот со Уставот

Граѓаните, експертите и сите општествени чинители многу пати предупредија дека законот за двојазичност кој СДСМ...
Вести

Василевски: Златко Марин и неговата администрација признаа дека незаконски поставиле директорка во „Александар Македонски“, надлежните да направат ревизија

Златко Марин и неговата администрација конечно вчера се одважија да признаат дека Марија Калешов е незаконски...