четврток, 25 јануари 2018

Вести

Мицкоски оствари средба со Шчербак: Неоправдано во притвор од страна на актуелната власт се држат 6 пратеници од Коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, денес оствари средба со амбасадорот на Руската Федерација Олег...