вторник, 23 јануари 2018

Вести

ФОТО: Со ова решение уште еднаш се потврдува дека граѓаните на Гази Баба беа изманипулирани со лажни ветувања за почист и поздрав воздух

На 5-тата седница на Советот на Општина Гази Баба оддржана на 15.01.2018 година, Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата...