вторник, 16 јануари 2018

Вести

Цветановски: Договорот за добрососедство со Бугарија и Законот за употреба на јазиците се на штета на сите граѓани на Македонија

Гостин во емисијата „Без Ракавици“ со Драко Јаневски беше научниот советник, професор д-р Гоце Цветановски и...