вторник, 16 јануари 2018

Занимливости

Ја извади од памет својата баба со пластичен пиштол: И таа не му остана должна, оваа одмазда ќе ја памти додека е жив

Внуците уживаат да се пошегуваат со своите баби и дедовци. Така и ова момче сакаше да се пошегува со својаа бабичка,...