понеделник, 15 јануари 2018

Технологија

МНОГУ СКАП ПОТЕГ: Поради оваа промена Марк Цукерберг ќе остане без 3 милијарди долари- корисниците на Фејсбук задоволни

Кога во четвртокот беше објавено дека Фејсбук го враќа старото издание, односно дека на ѕидот повторно ќе ги гледаме...