недела, 14 јануари 2018

Занимливости

Малиот Марко остана без мајката, таткото, братот и сестрата во сообраќајна незгода: Денес во својот дом слави и дочекува гости

Три години поминаа откако Марко Вучиниќ, 15 годишно момче од селото Вуча во Косово, во еден момент остана без своето...