сабота, 13 јануари 2018

Занимливости

Камерата го забележа моментот кога почна земјотресот: Поради реакцијата на овие медицински сестри многумина заплакаа (ВИДЕО)

Во текот на неодамнешните потреси во Јужна Кореја, надзорната камера во едно родилиште забележа неверојатна ситуација....