четврток, 11 јануари 2018

Вести

Цуцуловски: Еден ден и Македонија ќе има нормална власт, која ќе ги прогласи за неважечки сите одлуки донесени од нелегална власт

(ФБ статус на универзитетскиот професор Љубомир Цуцуловски) ПОВЕЌЕ ОД… Во македонската јавност присутен сум...