среда, 10 јануари 2018

Познати

Не ми се потребни седативи: Лепа Брена призна дека пие различни алкохоли во исто време, а се ќе ви стане јасно кога ќе ја дознаете причината

Пејачката Лепа Брена заедно со своето семејство веќе неколку денови е на заслужен одмор во Тајланд, а на семејството...