петок, 5 јануари 2018

Технологија

Шеговитата криптовалута вреди милијарди: Почнала како шега на сметка на биткоинот, а од тогаш секојдневно напредува (ВИДЕО)

Порастот на Догекоинот и другите потомоци на биткоинот е пред благодарејќи на фактот дека се сметаат за „поевтини“...