петок, 5 јануари 2018

Занимливости

Оглас за работно место дадилка го шокираше светот: Погледнете што се бараат родителите, а и колкава плата за тоа даваат

Оглас за дадилка објавен на огласна табла во Сиднеј привлече внимание на јавноста поради подолгата листа на задачи...
Занимливости

Тие се најубавите затворенички на светот: Имаат ангелски лица, а направиле тешки и големи злосторства (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Кога и да помислиме на некој криминалец кој извршил некое кривично дело, главно ни е пред очи слика на некоја обична...
Вести

Ветрот ги расфрлуваше на сите страни: Останаа заробени на жичарата сред морничаво невреме во Австрија (ЗАСТРАШУВАЧКО ВИДЕО)

На интернет се појави застрашувачко видео кое настанало во Австрија во моментот додека беснееше невремето Елеонор. На...