петок, 5 јануари 2018

Живот и стил

Исчезна синот на позната македонска актерка- се молат Македонците во Германија да помогнат во пронаоѓањето

Полицијата во Келн го бара 16-годишниот Габриел Е. Од Золсток. Тинејџерот исчезнал во вторникот напладне на 2. јануари. Момчето...