четврток, 4 јануари 2018

Вести

Мицкоски: Мајка на две деца се наоѓа во притвор повеќе од 30 дена, невини луѓе кои немаат врска со насилство, а не па со тероризам

-Кога зборуваме за закон за амнестија зборуваме за закон кој што ќе има поширок опфат, нормално амандмански ние...
Познати

ФОТО: Ќерката на Дино Мерлин никогаш не се појавува во јавноста – Гордост на родителите која дипломираше на Оксфорд

Тој кариерата ја градеше исклучиво врз основа на квалитетот на музиката, ретко како дел од центарот на скандалите. Важи...