среда, 3 јануари 2018

Вести

Докторите шокирани: Тоа што го пронашле во крвта на бегалецот од Северна Кореја докажува дека Ким подготвува хорор сценарио…

Стандардните лекарски прегледи на побегнатиот војник кој кон крајот на минатата година успеа да побегне од Северна...