понеделник, 1 јануари 2018

Вести

„Алфа“: Шилегов и Филипче си се самопоканија на крштевка и роденден кај Теодора, Петре среќен што присуствувал „на раѓање на живот“?!

Малата Теодора е првото бебенце родено во новата година, но и најубав подарок за мајката Билјана Радевска од Скопје...