понеделник, 16. јули 2018. Вести денес: 115
home Твитови

Укинувај екстерно! Јас ќе трескам глупости, тие ќе ми веруваат

Укинувај екстерно! Јас ќе трескам глупости, тие ќе ми веруваат

Нема место за паника. Шеќеринска: Nationality значи државјанство.