вторник, 25. септември 2018. Вести денес: 136
home Твитови

Со зголемување на старосната граница за пензионирање подолго ќе земате по 500 евра плата

Со зголемување на старосната граница за пензионирање подолго ќе земате по 500 евра плата

Шо сеа мрчите? Све нешто ви смета. Па со зголемување на старосната граница за пензионирање подолго ќе земате по 500 евра плата.