сабота, 24. февруари 2018. Вести денес: 43
home Твитови

Прашањето кое никој нема да им го постави, а Заев и Димитров никогаш нема да го одговорат

Прашањето кое никој нема да им го постави, а Заев и Димитров никогаш нема да го одговорат

Прашањето кое никој нема да им го постави, а Заев и Димитров никогаш нема да го одговорат на прес :
– Постојат ли Македонци во Егејска Македонија (северна Грција)