понеделник, 23. април 2018. Вести денес: 134
home Твитови

Откако дојде Шилеже за градоначалник, само шишиња пловат по Вардар- случајност?!

Откако дојде Шилеже за градоначалник, само шишиња пловат по Вардар- случајност?!

Откако дојде Шилеже градоначалник на Скопје само шишиња пловат по Вардар. Случајност?! Не верувам!