четврток, 15. ноември 2018. Вести денес: 110
home Твитови

Кога СДСМ блокира закон со илјадници амандмани, тогаш тоа е државотворна партија

Кога СДСМ блокира закон со илјадници амандмани, тогаш тоа е државотворна партија

Кога СДСМ ќе блокира закон со илјадници амандмани, тогаш е државотворна партија. Кога ДУИ ќе блокира закон со молчење и читање на поезија и илјадници амандмани, тогаш се супер интелигентни. Кога ВМРО ќе блокира закон со илјадници амандмани, тогаш се антидржавни и глупи.