за заедничка Македонија

Пронајдени се 5 резултати на тема „за заедничка Македонија“
Вести

Поддршката на Граѓанската иницијатива „За Заедничка Македонија“ беше едногласна: Неподелена и суверена заедничка Македонија!

Протестниот марш „За Заедничка Македонија“ освен тоа што се памети како еден од најмасовните во историјата на државата, исто така...
Вести

Илиевски: Тиранската платформа удира по фундаментот на Македонија, целта им е да воведат двојазичност и засекогаш да ја изменат Македонија

Еден од водачите на протестот на граѓанска иницијатива „За Заедничка Македонија“ Богдан Илиевски  постојано бараше во име на народот...
Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Дури и студент од прва година на правни студии ќе воочи дека делото тероризам е политички монтиран случај

Десетици неосновано притворени граѓани наместо со своите семејства новата година ја поминаа во ладни ќелии. Тие се жртви на класичен...