вода

Пронајдени се 12 резултати на тема „вода“
Вести

Од опозиција бараа намалување на водата за 30%, од позиција на власт ја поскапеа за 7% – скопјани со поскапи сметки од февруари

Новата градска власт во Скопје преку соопштение на ЈП Водовод и канализација – Скопје, ги информираше граѓаните дека цената на водата...