владо јовановски

Пронајдени се 4 резултати на тема „владо јовановски“
Вести

Поранешниот директор на Драмски, Вељановски до притворениот Владо Јовановски: „Брату, овој пат ти ја плаќаш сметката“!

Не престанува поддршката на колегите, блиските и македонската јавност воопшто- на социјалните мрежи, за притворениот актер, обвинет...