Велес

Пронајдени се 15 резултати на тема „Велес“
Општини

Родители,баби и дедовци бараат велешката градинка да ги врати на работа старите негувателки на нивните деца и внуци

Група на родители, баби и дедовци чии деца и внуци се згрижени во клонот четири и пет на општинската детска градинка „Димче Мирчев“...
Општини

Општина Велес избрка на улица 20 лица: Градот остана со малку вработени пожарникари, граѓаните загрижени за својата безбедност

Во текот на вчерашниот ден, општина Велес отпушти од работа 20 вработени во општинската администрација и во противпожарната единица...