василица

Пронајдени се 4 резултати на тема „василица“
Општини

ФОТО: ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци во посета на кавадаречките села Сопот, Бегниште и Ресава по повод Василица

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци  по повод празникот Василица денес беше во посета на кавадаречките села Сопот, Бегниште и Ресава. Претседателот...