твитови

Пронајдени се 39 резултати на тема „твитови“
Твитови

Кога се протестираше пред домот на Груевски тоа беше демократија, сега за СДСМ граѓаните се „гробари на мирот“ (ФОТО)

Дел од атмосферата пред куќата на @GruevskiNikola коа #шарениреволуционери а сега #шаренифункционери протестираа. Зашо @GruevskiNikola не се понашаше...
Твитови

Твитерџиите удрија по Богоев: Да пишеш дека си ја оженил ради кладба е најмизерно потценување на сопругата и на сите жени

Партијата го убива човекот во тебе, не си ни свесен… партијата го убива човекот во тебе.. не си ни свесен. pic.twitter.com/eOXp2PEBLc — pipovski (@pipovski)...