трагедија

Пронајдени се 21 резултати на тема „трагедија“
Живот и стил

Судбината безмилосно си поигра: Беше сурогат-мајка за нејзина другарка, но голема трагедија на сите им ги згорчи животите (ФОТО)

Кога се понудила да биде сурогат мајка на својата најдобра пријателка, сигурно не помислила дека таа нема ни да доживее да го види бебето. Џес...