Тања Каракамишева – Јовановска

Пронајдени се 4 резултати на тема „Тања Каракамишева – Јовановска“
Вести

Каракамишева: Со гласање на Законот за двојазичност, пратениците на СДСМ стануваат директни гробари на унитарниот карактер на државата

(ФБ статус на универзитетската професорка Тања Каракамишева- Јовановска) Во очи денешното гласање на неуставниот и неевропскиот Закон...