смрт

Пронајдени се 6 резултати на тема „смрт“
Познати

Овие познати личности можат да починат во 2018-та: Објавена е листа на смртта која предвиде 17 лица кои починаа во 2017 година (ФОТО)

Правилото е дека номинираните мора да бидат доволно познати и дека мора веста за нивната смрт да биде во британските медиуми. Сајтот...