саудиска арабија

Пронајдени се 24 резултати на тема „саудиска арабија“
Занимливости

Жените во Саудиска Арабија од пред два дена можат да возат, но овие 8 нешта се уште им се забранети- меѓу нив и згрозувачки работи

Саудиска Арабија од 5 јуни годинава започна да издава возачки дозволи и на жените, но покрај оваа важна промена во оваа муслиманска земја,...
Занимливости

Ако сте незадоволни и тажни, ова е лекот: Во оваа земја добивате по 50.000 долари од државата и тоа неколку пати во животот

Доколку сте државјанин на Саудиска Арабија, а станете незадоволни и тажни, па потоа посакате да го промените авторитарниот режим и системот...