родители

Пронајдени се 5 резултати на тема „родители“
Занимливости

„Нашето дете е можеби причина за да пиете“: Кога ќе видите што им испратиле луди родители на наставниците се ќе ви стане јасно (ФОТО)

Родителите напишале оригинална порака која гласи: „Нашето дете е можеби причина за да пиеш, затоа уживај, овој пијалак е на наша сметка“....